Alegerea parchetului

0

Alegerea unui tip de parchet pentru o locuinta nu este intotdeauna o misiune usoara. Piata este invadata de producatori de renume, oferte diversificate, de nenumarate modele, parchet de calitate superioara sau de calitate indoielnica. Cum alegem insa modelul potrivit pentru locuinta noastra? Ce fel de lemn si ce culoare? Trebuie sa tinem cont de faptul ca parchetul trebuie sa fie pe cat de frumos, pe atat de rezistent, usor de intretinut si de reparat. De la un design minimalist la unul foarte modern, cu diferite accente, Sth Group va pune la dispozitie o gama extrem de diversificata de parchet, parchet masiv, laminat sau stratificat.

Tipuri de parchet

Parchetul preferat in ultima perioada de tot mai multi oameni este parchetul din lemn de bambus, parchetul din esente exotice (wenge, palisandru sau merbau), parchetul de stejar pastrandu-se insa, de asemenea in topul preferintelor, pentru aerul sau masiv si clasic, dar si prin rezistenta si durabilitatea de exceptie. Parchetul din lemn masiv este de asemenea elegant, confortabil si calduros. Este binecunoscut faptul ca durata de viata a parchetului din lemn este influentata in mod direct de montaj si finisaj.

Aceasta reprezinta un aspect important de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti profesionistii care sa se ocupe de podelele locuintei dumneavoastra. Atat montajul, cat si finisajele parchetului necesita o atentie deosebita la detalii, care va este garantata de catre echipa de profesionisti de la Sth Group. Personal, eu va recomand parchetul din esente exotice, acest superb material pentru pardoseli, care confera unicitate, caldura si naturalete. Echipa de la Sth Group va garanteaza calitate, definind dupa gustul dumneavoastra aspectul general al unei incaperi.

Write a comment