Am folosit sisteme de copiat si cinci examene am luat

0

Anul acesta am inceput iar sa lucrez, dar din cauza programului haotic din call center, nu am reusit sa mai acumulez prezente la facultate. Pentru ca am uitat complet sa duc o adeverinta la facultate prin care sa pot demonstra ca nu am timp efectiv sa ajung la cursuri, cinci profesori mi-au promis ca ne vom vedea in vara daca la examen nu demonstrez ca sunt de zece. Era clar ca nu aveam cum sa invat atat de bine de-a lungul anului cand programul meu abia imi permitea sa dorm, dar deh, viata de student asa ca am decis sa cercetez piata dupa cateva sisteme de copiat. Am testat doua dintre ele si acum va fac un review!

Cheating

Primul, este un pix care are functionalitatea unui telefon mobil, doar ca arata ca un instrument de scris normal, genial nu? Ii trebuie doar o cartela SIM introdusa intr-un compartiment ascuns de ochii unui profesor curios, sa iti introduci o casca japoneza in ureche si gata, examenul e al tau. Eu am mers la un examen cu un astfel de pix si nici macar nu am scris cu el. L-am lasat pe banca „de rezerva”, si am folosit un pix normal pentru a scrie. Dar cat timp pixul-telefon era pe banca, el functiona ca si un telefon. Am introdus o cartela SIM in el, cineva a apelat acel numar, pixul a raspuns singur, iar subiectele au fost auzite de persoana respectiva, chiar daca proful statea in aula in prima banca, iar eu pe la jumatate. Nici nu a trebuit sa soptesc!

Al doilea instrument a fost o cutiuta GSM care era la fel de mare ca una de chibrituri. Am scos cateva tigari dintr-un pachet, am bagat cutiuta cu pricina in el, iar apoi am acoperit-o cu tigari pentru a deveni perfect invizibila! Cutiuta GSM functioneaza pe acelasi principiu ca si pixul, cartela SIM, raspuns automat, iei zece cu ajutorul castii japoneze pe care o ai in ureche. Ahh da, si in ambele cazuri nu trebuie sa uiti sa dai o bere cui iti dicteaza de la capatul celalalt al telefonului. Aceste sisteme de copiat sunt o adevarata mana cereasca pentru toti studentii care vor sa munceasca, sa faca facultatea la zi si au si profesori exigenti!

Write a comment