Articole pentru bebelusi

0

Uneori parintilor din prea multa grija si din dorinta de a le oferi copiilor tot ce e mai frumos si mai bun, le revine dificila alegerea articolelor pentru copii, necesare noului nascut in prima sa etapa de viata. Un pas dificil il constituie alegerea caruciorului, acestea fiind disponibile intr-o variata paleta de culori, dimensiuni, materiale si accesorii, toate din dorinta de a satisface nevoile si preferintele celor mai pretentiosi parinti, potrivindu-se astfel cu stilul diversificat de viata al secolului 21.

Carucioare pentru copii

Elementul ce tine de siguranta copilului in primul sau „automobil” caruciorul, il constituie sistemul de siguranta in 5 puncte, acesta transformandu-se in hamuri cu prindere in 3 puncte atunci cand copilul va creste. Rotile caruciorului pot fi din cauciuc pentru o rezistenta mai mare si un confort ridicat al copilasului, cat si bidirectionale pentru o usoara manevrabilitate. Un alt aspect important este si cel al materialului, din care este confectionata husa caruciorul, aceasta trebuie sa aduca confort bebelusului dumneavoastra, de preferinta un material  rezistent, lavabil si usor de curatat, chiar si cu un simplu buret umed.

Accesoriile acestor carucioare pentru copii, indinspensabile unei plimbari relaxante si fara griji in aer liber sunt: husa de ploaie sau unbreluta pentru carucior, aparatoarea de insecte, cosuletul de depozitare al caruciorului, geanta bebelusului, si husa de picioare pentru anotimpul rece. www.magiahainutelor.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversificata de articole pentru copii si bebelusi de cea mai buna calitate. Confortul si siguranta copilului  dumneavoastra sunt cele mai importante.

Write a comment