Bijuteriile inteligente

1

Pentru ca noul trend este de a purta accesorii inteligente, tehnologia incearca sa duca la un nivel cat mai inalt gama de astfel de produse si dupa aparitia ceasului sau a ochelarilor inteligenti ce opereaza impreuna cu telefonul mobil, a venit randul aparitiei unui inel care poate face asa ceva!

Jewelery

Noul inel inteligent poate ascunde, bloca sau debloca aplicatii din telefonul mobil si poate face operatiuni automate, de la editarea unei carti de vizita si descarcarea unor fisiere, pana la inlocuirea unei chei, cu una electronica. Inelul in cauza functioneaza numai daca aveti in dotare un smartphone cu NFC insane. Putem gandi fara teama ca in curand toate aceste gadgeturi pretentioase si noi in momentul de fata vor deveni accesibile tuturor. As fi curios sa aflu care este parerea voastra despre acesti pasi mari si rapizi pe care tehnologia ii face si daca sau cand credeti ca se va opri acest avant.

O alta intrebare ar fi daca toate aceste gadgeturi din ce in ce mai performante, vor fi realmente cumparate de catre populatie astfel incat sa se produca intr-un final pe banda rulanta, pentru toata lumea. Eu personal nici daca ar fi accesibile nu mi le-as lua din simplul motiv ca nu am nevoie de tehnologie atat de performanta in viata de zi cu zi, iar ca sa cumpar un lucru doar pentru ca este nou si modern, de obicei n-o fac. Intre timp sunt curios ce mai pot inventa companiile de IT&C care sa ma surprinda!

Comments (1)

Pun pariu ca sunt mai inteligente bijuteriile decat multe din tipele care le poarta…

Write a comment