Black Friday – Reduceri de iarna

0

Dupa cum bine stiti astazi este mult asteptata zi a marilor reduceri Black Friday, iar printre magazinele cele mai vanate se afla cei de la emag si flanco. La emag de exemplu s-a tinut secreta ora de incepere a reducerilor, multi crezand ca este ora 00.00 au asteptat frumos in fata calculatoarelor vechi, achizitionarea unora noi : ) Din pacate nu a fost asa, iar ora la care s-a dat drumul la reduceri a fost 08.00 dimineata, pentru ca doar dupa 20 de minute aproape jumatate din produsele aflate la promotii afisau un dezolant „stoc epuizat”.

Cei de la flanco au adoptat o alta strategie, gresita dupa parerea mea: stiind ca fluxul mare de vizitatori le va bloca serverul, a invitat cumparatorii direct la magazin, iar pe site-ul oficial flanco.ro au publicat un banal PDF cu oferta propriu-zisa, pdf care putea fi gasit pe net, cu putina pricepere chiar inaintea zilei de astazi : )

Asadar… cati dintre voi ati reusit sa cumparati ceva intr-adevar redus? Stiati ca multe dintre produsele care au acum peste 50% reducere se puteau cumpara si acum 2 saptamani la acelasi pret direct de pe raft? In afara de reducerea de 46% de la emag pentru iPad2 de la 1849,99 ron la 999,99 ron care a fost reala, dar din pacate am inteles dintr-o sursa interna ca numarul de iPad-uri din aceasta promotie au fost doar 3! Da, trei, ati auzit bine… in conditiile astea ziua de Black Friday pentru cine este o afacere, pentru noi, sau tot pentru ei!

Write a comment