Cadouri pentru cei dragi

0

Cadourile pentru cei apropiati nu trebuie sa fie intotdeauna lucruri de duzina sau chestii de moment. De exemplu, prefer sa le fac cadou haine sau incaltaminte de care sa se poata bucura pentru un timp mult mai indelungat. Si anul acesta am dorit sa imi surprind sotia si copilul cu o pereche de incaltaminte noua, cumparata de pe magaiznul lor preferat. Site-ul celor de la Answear.ro detine o gama foarte mare de produse precum pantofi dama eleganti sau incaltaminte pentru copii.

Converse

Pentru sotia mea am ales o pereche de pantofi cu toc, de la brand-ul Solo Femme, un brand recunoscut pentru calitatea deosebita a produselor. Acesti pantofi sunt confectionati din piele neagra de cea mai buna calitate, iar interiorul este fabricat din piele moale, pentru a oferi comfort maxim piciorului si pentru a preveni transpiratia. Sunt ideali pentru orice moment al zilei, fie ca sotia ii poarta la birou sau la cumparaturi, pantofii Solo Femme cu toc sunt o pereche de incaltaminte comfortabila pe care orice femeie si-ar dori-o.

Cum nu puteam sa ii cumpar doar sotiei pantofi noi, am cumparat si o pereche de converse copii de pe Answear pentru fiul nostru, un mic pasionat al modei. Am cumparat un model de tenisi un pic mai diferit decat restul gamei de la Convers, insa acestia sunt numai buni pentru vremea rece.

Realizati din piele naturala combina elemente textile in interior pentru a mentine piciorul cald si uscat. Ambele produse nu m-au facut sa cheltuiesc mai mult de 100 euro, ce m-a bucurat nespus, deoarece am mai ramas si cu bani pentru a scoate familia la cina la restaurantul nostru preferat.

Answear.ro este un magaizn online de haine foarte vantajos, pe care il recomand cu incredere oricarei persoane ce doreste sa investeasca in imaginea sa. Magazinul ofera foarte multe brand-uri cunoscute la nivel mondial, la preturi extrem de avantajoase. De asemenea, Answear.ro ofera transport gratuit pentru toate comenzile ce depasesc 100 lei. Aceasta perioada este foarte recomandata pentru cei care doresc sa prinda reduceri, deoarece magazinul ofera 70% reducere pentru tinutele de iarna.

Answear.ro indeplineste toate cerintele unui magazin vestimentar mordern, in care fiecare client isi poate gasi comfortul. Gasesti haine de inalta calitate, la preturi foarte avantajoase chiar si pentru cei care sunt pe un buget anume. Magazinul Answear.ro va oferi produse de calitate la preturi reduse, clientii avand garantia ca investesc banii in obiecte mereu in voga, care vor fi apreciate de toti cei din jur.

Write a comment