In caz ca masina te lasa balta

0

Nu rare sunt datile in care, cand ai mai multa si mai multa treaba si alergatura, masina personala sa cedeze in momentul in care te pregatesti sa pleci la drum sau cum s-ar spune sa „te lase”. Ei nu ii pasa ca ai de ajuns la o sedinta importanta, ca ai de dus copii la scoala sau nevasta la cumparaturi si nici macar daca planuiai sa-ti vizitezi rudele. Cand a venit timpul sa se strice, masina, de atat ajutor de cele mai multe ori, se va strica fara doar si poate, lasandu-te cu o multime de treburi neterminate. Ce este de facut in acest caz?

Inchirieri auto

Din fericire pentru mine si pentru orice sofer aflat intr-o situatie neplacuta de acest gen, companiile de rent a car s-au dezvoltat foarte mult in ultima vreme si sunt capabile sa va ofere solutii dintre cele mai utile si avantajoase pentru perioadele in care masina personala nu este disponibila. Una dintre firmele cele mai solicitate si respectate pe piata de inchirieri auto pe care o pot recomanda din proprie experienta este Touring Rent Auto. Nu numai ca ei au o flota de masini care este frecvent reinnoita astfel incat sa conduci numai masini aflate intr-o stare foarte buna, dar au si preturi avantajoase, indiferent de serviciul pe care il alegi.

In functie de nevoi, soferii pot opta la Touring Rent Auto pentru inchiriere masini cu sau fara sofer, masini pentru inlocuire si deasemenea pentru serviciul de buy-back sau abonamentul rent a car. Fiecare dintre aceste servicii, si nu numai, corespund unor anumite nevoi pe care le poti avea, legate in primul rand de perioada pe care ai nevoie sa inchiriezi masina si bineinteles, bugetul de care dispui.

Poate pana acum cativa ani oricine se gandea de doua ori inainte sa inchirieze o masina. De exemplu, daca cineva nu dorea sa inchirieze o Dacia Logan, celelalte brand-uri fie erau scumpe, fie firma nu prezenta prea mare incredere pentru a face plata unei sume considerabile de bani in avans si pana la urma se descurca pe jos, cu taxiul sau pur si simplu isi abandona o buna parte din activitati, insa de acum, totul este mult mai simplu, companiile rent a car au castigat increderea clientilor multumindu-i cum au stiut mai bine.

Preturile sunt avantajoase si competitive, conditiile de inchiriere din ce in ce mai permisive si masinile, de cele mai multe ori, noi, in special la compania Touring, despre care va vorbesc eu. Cu astfel de atuuri nu numai ca vei reusi sa iti duci la bun sfarsit planurile dar la finalul colaborarii cu o echipa precum cea de la Touring Rent Auto, vei fi total multumit. De acum faptul ca masina personala s-a stricat nu mai reprezinta o problema de nerezolvat sau dificultati in desfasurarea activitatilor conform planului initial.

Write a comment