Ave Hotel – Cazare de buna calitate

0

Hotelul Ave din Bucuresti este dotat si are formula ideala prin care oricine se poate bucura de o cazare chiar perfecta la un pret foarte bun. Calitatea serviciilor si resurselor de care dispune pozitioneaza hotelul in primele optiuni pentru un sejur in Bucuresti fie ca vorbim de perioada sarbatorilor sau orice alta perioada din an. Acest hotel chiar reuseste sa iti ofere linistea si confortul care practic dispare in agitatia cotidiana.

DSC_0089

Fie ca vorbim despre locatia din Piata Victoriei (Hotel Boutique Victoriei) sau locatia din Piata Unirii (Ave hotel vila parlament) veti face o alegere buna si o sa iesiti din impasul de a gasi un spatiu de cazare la un pret foarte avantajos si pozitionare chiar in centrul Bucurestiului. Pozitionarea reprezinta un factor foarte important in costurile de cazare ale unui hotel astfel ca prin solutia Ave hotel acest aspect este rezolvat.

Daca doriti sa scapati de traficul si de mersul cu masina prin Bucuresti puteti opta sa mergeti la oricare dintre cele 2 locatii cu mijloacele de transport in comun cum ar fi metrou, tramvai, troleibuz sau autobuz. De asemenea daca o sa mergeti cu autoturismul in Bucuresti si aveti nevoie de parcare , Ave Hotel ofera oaspetilot sai locuri de parcare gratuit, stim cu totii ca parcarea reprezinta o problema in Bucuresti.

Pe langa facilitatile prezentate mai sus Ave Hotel vine in intampinarea oaspetilor sai si cu oferte foarte bune pentru orice buzunar. Boutique Hotel ofera 6 categorii din care puteti alege: Camera “Single Luxury”, Studio “Deluxe”, Apartament “Intim”, Camera “Double Luxury”, “VIP Room” sau Apartament “Family.

Pentru cel mai mic pret, Camera “Single vine in ajutor la doar 189 lei. In timpul deplasarilor cu familia va puteti lovi de problema cazarii, dar se poate rezolva prin oferta Apartamentului “Family”. Fiind si cel mai mare, pentru doar 280 lei pastreaza vie atmosfera calda a familiei. Ave Parlament vine cu un pret putin mai mic.

Camera “Single Luxury”, de 150lei se poate transforma in oaza de relaxare din timpul deplasarilor pentru afaceri sau alte probleme de rezolvat. In acelasi timp, “VIP Room”, oferita la 215 lei poate transmite nota de eleganta dorita dupa o zi plina in oras. Caldura de acasa, calitatea serviciilor oferite, preturile excelente la care se adauga locatiile centrale, recomanda Ave Hotel in topul preferintelor pentru o cazare de vis.

Write a comment