Ce-ar fi daca…

0

Tot universul ar fi exact invers fata de ceea ce am invatat pana acum! Daca ceea ce visam e adevarat si ceea ce numim noi realitate sa fie un mare vis, bine ancorat? Cum ar fi fara ura si dispret, atunci cand cel mai bun prieten te paraseste in cel mai important al tau moment. Cum ar fi daca, nu ar mai aparea gelozia atunci cand prietena ta ar alege sa mearga cu o alta prietena la un spectacol, iar tu ai fi refuzata cu un: „Stai linistita, ne vedem data viitoare…”. Ce-ar fi, daca intr-o zi ploioasa nu ai avea umbrela si ar fi extem de frig si dupa ce ti-ar fi frig toata ziua sa nu existe „raceala” care e doar productia mintii tale?

What if

Ce-ar fi daca te-ai uita in portofel langa patiseria ta preferata si ai saliva lânga prajitura pe care ai avut-o in minte de o saptamana, sa realizezi ca nu mai ai bani cash si ca bancomatul e la cel putin 200 de metri distanta, si ai reusi sa zambesti… Ce ar fi daca te-ar calca in tramvai o „super gagica” pe tocuri rujata cu cel mai sidefat ruj de pe planeta, iar tu te-ai uita la ea si i-ai spune: „Ai ochi frumosi…”.

Cum ar fi daca, in timp ce te indrepti spre o petrecere, imbracata toata intr-o rochie imaculata, iesi din taxi, si in 5 secunde o alta masina te stropeste cu noroi, din cap pana in picioare, iar tu ai zambi… si ai intelege ca atunci cand ajungi la petrecere iti vei turna o galeata de apa in cap… pentru ca oricum… ploua! Si ai dansa nebuneste pana ce rasare soarele! Oare cum ar fi?

Cum ar fi daca… la varsta de 13 ani nu ar mai fi primele simptome ale sexualitatii si toate preocuparile tale ar fi legate de „Oare ce va fi azi, aici si acum!”. Oare cum ar fi, daca la varsta de 30 de ani toti te-ar privi ca si cum e ok sa fii cine esti si nu ar avea cine stie ce asteptari de la tine! Oare cum ar fi, ca acel ce citeste acum, sa nu isi mai puna intrebari: „Oare de ce citesc eu asta acum… sau oare ce am de facut eu in urmatoarele 7 minute, dupa ce citesc asta?”. Oare cum ar fi?

Write a comment