Circulatia energiei prin corp, in timpul unui masaj Tantra

0

Ce este Tantra? Tantra dateaza de la inceputul timpului. Nu este usor sa stabilim momentul cand a aparut. Tantra este de fapt un set, o „tesatura” de metode care permit un flux mai bun al energiei in corpul nostru pentru a realiza o mai mare constientizare, mai multa blandete si relaxare in viata. La inceputuri, Tantra a fost deseori numita Yoga of Love, Yoga Iubirii. Practica Tantrei calmeaza, relaxeaza si energizeaza corpul. Calea Tantrei, practicata la Tao Massage Bucuresti, este un mod de viata si o cale de transformare interioara.

Masaj tantra bucuresti

Tantra masaj
Masajul Tantra considera corpul in intregime sacru si metodele de masaj folosite vor fi facute din si prin corp, inclusiv zonele sexuale. Tantra masaj se bazeaza, de asemenea, pe sistemul de chakre (centre de energie) si Kundalini (energie vitala). Masajul Tantra urmareste sa creasca deschiderea chakrelor, sa trezeasca Kundalini si sa raspandeasca aceasta energie in tot corpul, din chakra in chakra.

Energia sexuala
Masajul Tantra are aceasta specificitate unica de a vedea corpul ca intrinsec spiritual. Si daca trupul nostru este spiritual, tot asa este si cea energia vitala care circula in noi, energia sexuala. Atunci cand Kundalini este treaza, ea trezeste si energia sexuala din corp. Kundalini este diferita si distincta de energia sexuala, dar cele doua sunt interconectate si interdependente. Cand energia Kundalini se trezeste si iese din hibernare, ea elibereaza, de asemenea, energia sexuala in corp.

Ce se intampla in timpul unui masaj Tantra
Fiecare persoana este diferita, deci fiecare masaj este putin diferit. Sesiunea de masaj Tantra va incepe cu clientul asezat pe spate, pe masa de masaj. Tehnicile de masaj Tantra sunt extrem de puternice si eficiente. Maseuzele profesioniste specializate in arta masajului Tantra vor actiona asupra muschilor trunchiului, bratelor, picioarelor si feselor pana cand intregul corp va fi complet relaxat si slabit. Atingeri usoare, de netezire, ca o mangaiere. Maseuza va masa intregul corp, concentrandu-se treptat in zona in care Kundalini se odihneste (la baza coloanei vertebrale).

Masajul se face cu ulei cald, maseuza va pastra intotdeauna contactul fizic cu corpul tau si executa regulat miscari de legatura intre cap, tors, brate, regiunea sexuala si picioare. Astfel, energia curge in mod fluid de sus in jos, de jos in sus. Zona sexuala nu este exclusa din masaj. Tantra masajul trezeste energia sexuala si ghideaza circulatia libera a acestei energii in tot corpul, prin coloana vertebrala catre creier.

Acest flux liber de energie sexuala este favorizat de miscarile largi de legatura care se fac intre toate partile corpului, nu exista nicio zona a corpului, nicio celula care sa fie neglijata. Tantra masajul este un masaj care este atat relaxant cat si vitalizant, atat senzual cat si spiritual, dar non-sexual. Conectandu-se la energia sexuala si lasandu-o sa circule liber in organism, masajul Tantra permite persoanei care primeste masajul sa gaseasca, sa restabileasca, o relatie cu corpul si sexualitatea sanatoasa, naturala si fericita.

Write a comment