Cum sa comanzi mancare cu telefonul

0

Toata lumea mananca si face asta de cel putin 2 ori pe zi, lucru care necesita timp. Tocmai din nevoia tot mai mare de timp a aparuti si aplicatia oswald pentru restaurante, terase baruri sau puburi. Oswald este o aplicatie pentru comanda rapida menita sa satisfaca aceasta nevoie. Prin intermediul acestei aplicatii, in restaurantele si puburile partenere, utilizatorul poate comanda, interactiona sau cere nota ospatarului fara ca acesta sa mai fie nevoit sa vina la masa.

Chelner restaurant

Aplicatia ospatar este usor de folosit. Descarci aplicatia, iti creezi un cont si apoi scanezi codul QR din restaurantul sau pub-ul in care te aflii. Daca te gasesti in unul dintre localurile partenere si nu ai aplicatia instalata dar vrei sa faci o comanda rapida fara a fi nevoie sa astepti nu trebuie decat sa scanezi codul QR de la masa si vei fi redirectionat automata catre pagina de descarcare a aplicatiei.

Aplicatia pentru comanda rapida este disponibila gratuit in Google Play pentru utilizatorii de Android si in AppStore pentru utilizatorii de iOS. Deoarece fiecare individ este diferit aplicatia pentru comand rapida a fost gandita sa se adapteze cerintelor si nevoilor fiecaruia. Aplicatia poate fi customizata astfel incat sa reprezinte cat mai fidel specificul fiecarui local si sa indeplineasca nevoile clientilor acestuia.

Prin intermediul aplicatiei restaurantele pot fi mai apropae de clienti lor. Oswald, prin functiile oferite permite restaurantelor si pub-urilor sa isi tina la curent clientii cu cele mai noi oferte si promotii din local. Clientii pot primi informatii despre localul lor preferat prin intermediul e-mail-ului sau sms-urilor. Oswald reprezinta in momentul de fata atat o inovatie cat si o necesitate in domenilui serviciilor.

Write a comment