De ce trebuie sa alegi o geanta cu atentie

0

Avand in vedere variatele modele pe care le avem la dispozitie in prezent la genti, este tot mai greu sa reusim sa facem o alegere potrivita, cat si sa obtinem in final cea mai utila varianta. Le vrem pe toate si nu le putem avea, ceea ce reprezinta o mare suparare pentru reprezentantele sexului frumos, insa nu putem decat sa incercam sa ne satisfacem macar nevoile si o parte din placeri.

Geanta piele

Atunci cand iti alegi o geanta trebuie sa fii foarte atenta. Chiar daca nu le poti avea pe toate poti avea un singur lucru din plin: personalitatea ta, iar atunci cand o geanta indeplineste acest criteriu atunci este cea mai de pret geanta si merita pretuita din plin. Daca nu poti sa alegi decat un model atunci incearca sa faci din acela o parte din tine, sa obtii din asortarea sa cu restul vestimentatiei un tot unitar al caracterului tau deplin, care nu numai sa te defineasca dar sa iti dea si anumite plusuri, sa te puna intr-o lumina favorabila si sa te ajute sa debordezi de energie.

Pe de alta parte atentia cu care trebuie sa alegi o geanta trebuie indreptata si in alta directie si anume utilitatea ei. Dar atunci cand un anumit obiect te defineste, desigur ca el devine si util prin simplul fapt ca te implineste estetic, chiar daca anumite compartimente din viata ta raman oarecum neacoperite. Un motiv in plus pentru care trebuie sa depui un efort cat de minim atunci cand iti alegi o poseta este si acela ca cei din jur te vor vedea prin intermediul accesoriilor pentru care optezi. Chiar daca geanta este o piesa principala intr-un mare puzzle, nu putem decat sa facem din aceasta piesa si punctul de atractie principal si sa incercam sa il punem cat mai bine in valoare.

Write a comment