Depozitati cartofii pentru samanta pe rafturi

0

Asigurarea recoltei viitoare depinde de calitatea semintei, dar si de modul in care se pastreaza aceasta. Ne mai miram ca multi dintre cartofi sunt innegriti sau pe jumatate putreziti, cand au fost asezati pe pamantul din pivnita umeda si rece sau pe beton? Arpagicul seaca in contact cu suprafetele foarte reci si umede. Mai intai incolteste, apoi coltul acesla alb secatuieste samanta si moare. Cum sa mai iasa cartofi din tuberculii lasati in saci afara sa ii bata soarele, cand acesta se indura sa iasa sau sa inghete, cand gerul este necrutator?

Cartofi

Astfel de cartofi nu se mai pot folosi nici in alimentatie. Toate pleaca de la depozitare. Cu o investitie minima, adica plasarea unei comenzi serioase in magazin cu rafturi metalice second hand calitatea semintei este conservata. Fie ca esti comerciant de cartofi de samanta sau arpagic, fie ca le-ai cumparat din timp, sa fie de calitate, mai intai pune rafturile potrivite in depozit sau pivnita si apoi aprovizioneaza-te cu marfa de calitate!

Pe site-ul magazinului prezentat mai sus este posibil sa fii putin incurcat de diversitatea rafturilor si sa nu stii ce sa alegi sau sa intri in criza de timp, fiindca trebuie sa citesti informatiile pentru fiecare tip de rafturi in parte. Nu te declara coplesit de situatii si nu te pierde printre: palet clasic, drive-in, cantilever, rafturi polite, rafturi anvelope, platforme metalice sau rafturi magazin! Consilierii iti stau la dispozitie si daca nu esti omul care se pricepe la masurat sau proiectat, ei vor face asta pentru tine.

Mesterul se deplaseaza la domiciliu, vede locul, iti spune cum ar plasa el rafturile sa economiseasca fiecare centimetru, apoi asteapta opinia ta. Dupa ce picati de acord, masoara, iti explica rabdator cum vor arata rafturile metalice second-hand, apoi revine cu ele si le monteaza, daca soliciti si acest lucru.

In ceea ce priveste banii pe care ii ai de investit in depozitarea corecta a semintelor, te asigur ca iti ajung, fiindca posibilitatile sunt multiple ajustabile posibilitatilor financiare ale tututor:

1. Rafturi metalice noi, dar mai scumpe. Daca tii la aspectul depozitului sau pivnitei si ai prejudecati ca trebuie sa ai sisteme de depozitare noi, alege aceasta solutie!

2. Rafturi metalice second-hand, mai ieftine, care arata decent si nu sunt oxidate fiindca metalul este de cea mai buna calitate. Le concureaza pe cele noi si multi le prefera, fiindca nu difera semnificativ ca aspect, dar sunt mult mai ieftine.

3. Inchiriaza rafturi sezonier! Dupa ce ai pus semintele in pamant, le poti inapoia, dar trebuie sa stii ca nevoia de rafturi este permanenta. Pe ele depozitezi recolta viitoare, conservele de legume-fructe, chiar si suruburi si unelte in magazii. Trebuie sa va spun ca nici incaltamintea nu incape toata in pantofar si atunci pe cea care nu corespunde anotimpului o depozitez intr-o magazie pe rafturi metalice.

Am plecat de la motivul pentru care am comandat rafturi metalice second-hand si am ajuns la concluzia ca avem nevoie de aceste spatii de depozitare care au o durata mare de viata si o rezistenta sporita, astfel ca bunurile asezate pe ele (borcane, sticle) nu se deterioreaza fiindca rafturile sunt stabile.

Write a comment