In ce domenii putem utiliza centrale telefonice?

0

Tot mai multe firme apeleaza la centrale telefonice pentru a-si optimiza costurile si pentru a eficientiza apelurile telefonice efectuate in interiorul si in exteriorul firmei. Va prezentam in continuare cateva domenii importante in care utilizarea de centrale telefonice prezinta numeroase avantaje.

Call center

In domeniul hotelier, instalarea unei centrale telefonice si conectarea acesteia la terminale dispuse in fiecare camera, permite realizarea unei note de plata diferite, pentru conversatiile din fiecare camera in parte. De asemenea, permite afisarea de mesaje informative pe display-ul fiecarui aparat telefonic, cum ar fi: libera, ocupata, curata, etc. Centralele telefonice se pot utiliza si pentru a gestiona conexiunea la internet.

Aceasta presupune dotarea unei centrale telefonice cu placi LAN a caror porturi pot fi monitorizate, utilizarea telefoniei prin mediu IP, realizarea de retele private, si altele. Functia de call center a unei centrale telefonice este utilizata pe scara larga in momentul de fata de numeroase firme.

Aceasta functie a unei centrale telefonice pune la dispozitia utilizatorilor multiple facilitati, cum ar fi: inregistrarea tuturor convorbirilor, directionarea apelurilor catre departamentul potrivit cu ajutorul unui ghid vocal, evitarea aglomerarii unui utilizator prin redistribuirea apelurilor catre postul cu cea mai mica activitate la momentul respectiv, si multe alte functii dosponibile in functie de necesitati.

Write a comment