Frumusetea sanilor tai sta in bisturiul Doctorului Renert

0

Stai! Nu incepe anul atat de dezamagita ca ti s-au lasat sanii si iti este greu sa te privesti dezbracata in oglinda! Simbolurile tuguiate ale feminitatii tale au cam palit, s-au lasat si au capatat o forma dizgratioasa. Nu avea cum sa fie atfel, cand sanii au fost atat de expusi! Ingrasarile si slabirile succesive au fost urmate de alaptari.

Sani frumosi

Sarcina a lasat si ea vergeturi pe sanii tai, pielea atarna inestetic. In plus se spune ca dupa 30 de ani, sanii incep usor-usor sa se lase. In loc sa plangi deznadajduita luandu-i in palme si sa privesti in gol in oglinda sa vezi niste sani cazuti si niste ochii umflati si inrositi de plans, mai bine intri pe site-ul oficial al clinicii de infrumusetare Doctor-Rebert.com si faci o programare pentru implant mamar.

Perfectiunea sanilor tai sta in mainile maiastre ale acestui doctor preferat de femeile din toata Romania, fiindca lucreaza urgent si cu simtul raspunderii si este deosebit de empatic cu pacientele. Tehnica implantului mamar s-a perfectionat continuu, asftel ca in prezent prin acesta interventie se asigura:

– Urme aproape invizibile ale operatiei datorita instrumentelor precise si vindecare rapida dupa implant. Cei care te vor vedea dezbracata dupa un timp nu isi vor da seama sub nicio forma ca ai trecut pe la clinica vreodata si te vor invidia pentru aspectul sanilor tai „naturali”. Asa par sanii cu care pleci din clinica Doctorului-Renert: naturali, de adolescenta.
– Incizie de dimensiuni mici facuta cu finete. Daca vrei este ca si cum pui o croitoreasa de lux sa croiasca si experienta si maiestria se concretizeaza in taieturile fine si sigure.
– Zonele invecinate interventiei sunt 100% conservate nefiind afectate de incizie, datorita respectarii normelor de igiena si instrumentelor precise de lucru coagularea se face rapid si curat.
– Durerea postoperatorie dispare, in timp ce durerea din timpul operatiei este minimalizata pana la disparitie. Disconfortul poate fi echivalat cu intepatura unei albine si ar putea fi suportat fara probleme si de catre un copil.
– Infectiile posoperatorii se exclud. Medicul ia atatea masuri de precautie, incat nu intervine nicio complicatie dupa implant.
– Utilizarea celor mai bune si sigure implanturi de pe piata, care rezista mult timp si ofera sanilor un aspect natural perfect.

Clientele fidele ale doctorului Renert nu se tem, fiindca au devenit dependente de bisturiul si de priceperea lui. Toate interventiile lui sunt sigure, dotarile clinicii la standarde internationale, materialele folosite de calitate premium. Crize apar in viata oricarei femei, dar acestea pot fi trecute mult mai usor cu ajutorul unui estetician atat de priceput care nu lasa anii sa isi puna amprenta asupra infatisarii tale.

Vrei sani fermi, plini si nu doresti sa fii obligata sa porti sutien? Nimic mai simplu! Toate se rezolva cu implant mamar la clinica prezentata mai sus.

In cazul in care nu doresti interventii chirurgicale, poti sa soliciti umplerea sanilor cu grasime recoltata de pe abdomen sau fese. Ai probleme cu ridurile, ti s-au lasat obrajii si colturile buzelor? Doctorul Renert are rezolvare pentru toate si frumusetea ta va fi restaurata 100% incepand cu fata si terminand cu diferite parti ale corpului care necesita imbunatatiri.

Write a comment