Germania nu apreciaza cestile cu Hitler

0

Se pare ca nimeni de pe teritorul Germaniei nu a uitat faptele teribile comise de Adolf Hitler si incearca pe cat posibil sa evita orice amintire a acestuia. Recent in Germania au fost retrase aproximativ 5.000 de cesti de cafea fabricate in China deoarece pe suprafata acestora aparea in filigran un timbru cu efigia lui Adolf Hitler.

Adolf - Hitler

Cea care a remarcat acest detaliu al frumoaselor cesti de cafea este chiar o clienta fidela a magazinului ce a achizitiont un set de astfel de cesti, iar studiindu-le atent pe cand le folosea acasa, a observat ca pe fiecare ceasca de cafea, pe langa desenul principal, floral si viu colorat, in funal se afla desenat un timbru din perioada nazista cu chipul dictatorului peste care este pusa si o stampila mult mai vizibila cu zvastica.

Imediat dupa reclamatia clientei, patronul magazinului a retras rusinat lotul respectiv de la vanzare, numind intamplarea „un eveniment ingrozitor”. Fara a mai contacta producatorul chinez pentru explicatii in privinta timbrului de pe cestile de cafea, a concluzionat ca mai mult ca sigur acela nu a recunoscut chipul dictatorului de pe timbru atunci cand l-a folosit pentru designul cestilor de cafea.

Pentru a-si corecta in intregime greseala ca nu a observat chiar el detaliul stanjenitor, patronul magazinului in cauza a anuntat ca se ofera sa rascumpere si celelalte 175 de exemplare vandute altor persoane in schimbul a unui bon in valoare de 20 de euro desi cestile au costat numai 3 euro.

Write a comment