Importanta suplimentelor proteice

0

Atletii si culturistii au folosit de-a lungul anilor stimulente pentru a-i ajuta sa isi imbunatateasca performantele. Desi corpul uman este capabil sa se dezvolte singur, fara ajutor exterior, utilizarea stimulentelor este recomandata daca dorim sa obtinem rezultate mai rapid decat in mod obisnuit. Acestea, au un efect direct, asupra sistemlui nervos central si asupra grupelor de muschi, care determina corpul uman sa isi depaseasca limitele si sa lucreze mai bine decat in mod natural.

Cellucor c4 explosive

Este recomandat ca in cadrul antrenamentelor intense sa se foloseasca stimulente pentru a imbunatati performantele si pentru a ajuta corpul uman sa reziste efortului puternic. Stimulentele pot fi consumate atat dupa, in cursul, cat si inaintea antrenamentului. Consumul cu moderatie previne orice efect secundar al acestora, specialistii ajungand la concluzia ca este suficient sa folosim stimulentele inaintea antrenamentului pentru a atinge rezultatele dorite.

Daca anterior oricarui antrenament ne pregatim atat mental cat si fizic, vom observa imediat imbunatatiri. Stimulentele pregatesc atat corpul cat si mintea pentru un efort intens. Acestea au un efect euforic si ajuta la imbunatatirea concentrarii pe tot parcursul antrenamentului. Daca optati pentru un stimulent cum este, Cellucor C4 explosive energy, atunci veti observa cum mintea dumneavoastra se va dezice de orice factor extern si se va concentra strict asupra antrenamentului. Nu de multe ori vi s-a intamplat sa fiti epuizati mental la mijlocul unei sesiuni de forta la sala. Sau sa nu mai vreti sa alergati, chiar daca corpul dumneavoastra mai poate. Stimulentele precum C4, de la Cellucor vor preveni astfel de episoade. Avand in vedere faptul ca acesta contine 150mg de cafeina si NO3, puteti fi sigur ca inainte de antrenament, mintea dumneavoastra va fi pregatita sa mute muntii din loc!

Modul in care stimulentele bazate pe cafeina functioneaza este unul simplu. Acest compus chimic este una dintre cele mai populare solutii naturale pentru imbunatatirea performantelor in orice situatie. Stiti momentul acela cand dimineata simtiti un surplus de energie atunci cand beti prima cafea? Imaginati-va acum ca aveti aceeasi senzatie inainte de un antrenament daca consumati Cellucor C4 explosive! In anul 2006, cercetatorii au descoperit ca daca inainte de orice sesiune de forta se consuma o cantitate de 150mg de cafeina, atletii pot suplimenta numarul de repetari cu greutate maxima si pot rezista mai mult oricarui fel de efort.

Pe langa cafeina, un alt compus care s-a dovedit folositor de-a lungul anilor este creatina. Aceasta are ca si principala functie dezvoltarea muschilor. Creatina este atat de puternica incat este folosita si in medicina pentru a ajuta la repararea muschilor motorii. Daca aceasta este consumata inaintea fiecarui antrenament ofera efecte aproape instantanee, imbunatatind rezistenta fizica cu 20% si contribuie atat la dezvoltarea masei musculare cat si la imbunatatirea fortei fizice.

Desi corpul uman este o minune a biologiei care poate sa functioneze si separat de orice fel de stimulent, acesta uneori trebuie impins de la spate pentru a-si depasi limitele. Tehnologia bio-chimica s-a dezvoltat atat de mult de-a lungul anilor incat, in momentul de fata putem folosi compusi ca si C4 Explosive Energy pentru a spori orice fel de activitate fizica pe care am intreprinde-o! Pentru mai multe informatii sau suplimente de acest tip vizitati acest magazin online!

Write a comment