Informatii cu privire la gelurile lac

1

Cand vine vorba de alegerea manichiurii potrivite, din ce in ce mai multe femei opteaza pentru un produs bazat pe gel lac UV, datorita faptului ca astfel de produse sunt mai rezistente in timp si ajuta doamnele si domnisoarele sa economiseasca bani. Cu totii stim cat de pretios este timpul in era in care traim, de aceea trebuie sa facem orice este posibil pentru a castiga cat mai multe minute in fiecare zi, iar asta nu exclude ingrijirea corporala. Sedintele de manichiura si pedichiura pot ocupa o mare parte din viata unei femei, dar cu ajutorul produselor bazate be gel lac UV, puteti sa rariti astfel de sedinte, pastrand totusi un aspect atragator si ingrijit pentru unghiile dumneavoastra.

Geluri lac

Diversitatea produselor bazate pe gel lac UV?
Asemenea produselor traditionale gasite in saloanele de manichiura si pedichiura, produsele pe baza de gel lac UV pot fi gasite in diferite culori si pot fi aplicate cu ajutorul unei mici pensule. Majoritatea sticlutelor cu gel lac UV incorporeaza propria lor pensula, cu ajutorul careia veti putea aplica gelul pe unghii. Cu toate acestea, sunt si anumite sticlute mici, speciale, ce pot fi aplicate doar cu ajutorul unui anumit tip de pensula, ce poate fi cumparata separat de pe internet sau direct de la distribuitor. Felul in care aplicati gelul este foarte important pentru aspectul general al unghiilor dumneavoastra.

Care sunt avantajele produselor bazate pe gel lac UV?
Principalul avantaj recunoscut de catre femeile din toata lumea consta in faptul ca gelul UV rezista mai mult pe unghii fara a se crapa, chiar si atunci cand este expus sapunului, apei sau cremelor de mana. Durata de uscare este de cateva minute, iar persoana care foloseste gelul UV va putea sa-si foloseasca mainile in mod deliberat fara frica de a pierde din stralucirea unghiilor. Aceasta este o optiune foarte practica pentru femeile care nu au prea mult timp sa viziteze saloanele de infrumusetare, deoarece gelurile lac UV pot rezista cel putin doua saptamani de la aplicare.

Exista si dezavantaje pentru folosirea produselor pe baza de gel lac UV?
Principalul dezavantaj consta in pretul aplicarii. Aplicarea necesita vizitarea unui salon special care va va ajuta sa aplicate gelul corect. Cu toate acestea, acest dezavantaj poate fi considerat o problema de trecut deoarece acum exista multi distribuitori pe piata ce comercializeaza acest produs tuturor doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa incerce acest produs de acasa. Pentru a indeplini aceasta sarcina este necesar sa detineti o lampa UV care va va ajuta sa va uscati unghiile corespunzator.

Comments (1)

Eu mai degreaba as prefera sa imi fac unghiile la salon decat acasa, deoarece ma pot baza pe experienta tehniceanului de la salon si astfel unghia falsa tine mai mult si arata si mai profesional.

Write a comment