Mobilier cu imagini, solutia pentru a crea o camera pentru pe cei mici

0

Decorarea camerelor de copii reprezinta o mica provocare pentru cei care vor sa creeze o camera atat pe gustul copiilor, cat si pe gustul celor mari. O solutie pentru a impaca ambele parti este creare de mobilier personalizat cu imagini. Aceasta abordare permite pastrarea unor pereti monocolori care sa creeze impresia de spatiu si de eleganta si concentrarea elementelor grafice exclusiv pe piesele de mobilier.

Mobila copii

Astfel, camera nu va fi incarcata vizual, dar va avea acele detalii atractive si jucause care sa le placa celor mici. Iata si cateva exemple de metode de decorare a camerelor pentru copii cu mobilier personalizat cu imagini: pereti albi si mobila alba, personalizata cu imagini din lumea acvatica, pereti galbeni si mobila cu desene care sa alcatuiasca o mica ferma, pereti verzi si mobila decorata cu desene cu animale salbatice.

Carui copil nu i-ar placea sa vada personajele preferate in fiecare zi sau sa aiba in camera lui o intreaga lume de basm. Un birou cu zane va fi adorat de orice fetita, iar un dulap cu skateri va inveseli ziua oricarui baietel.

Mobilierul personalizat cu imagini este realizat in totalitate in functie de preferintele clientilor. Echipele de designeri si de creatori de mobilier va fi alaturi de dumneavoastra in gasirea celor mai bune solutii, va va consilia in combinarea culorilor, a pieselor de mobilier si a imaginilor, astfel incat sa obtineti un mobilier potrivit cu atmosfera si stilul casei. Insa decizia finala va apartine, iar mobilierul va fi creat asa cum vi-l imaginati si doriti.

Write a comment