Motocicleta si modul in care am inceput sa iubesc viata din nou

1

Ca dupa orice perioada grea din viata mea, nu demult in trecut, o perioada in care credeam ca soarele nu va mai iesi niciodata pe strada mea, am avut de luat o decizie, de ales intre a ramane in acea stare sau de a gasi ceva care sa ma faca sa ma indragostesc din nou.

Motorcycle

La un moment dat am gasit oferta unei scoli de soferi din Bucuresti de cursuri pentru categoria A. Nu am stat pe ganduri si am decis ca voi incerca sa iau carnetul pentru motocicleta. Nu am mai mers nici macar pe bicicleta inainte, eram obisnuit doar cu patru roti si un covrig in fata mea, deci va puteti da seama ce soc am avut atunci cand m-am urcat pentru prima oara la ghidonul unei motociclete.

Controalele nu imi erau familiare, iar senzatia era ciudata, dar cu ajutorul instructorilor si a tutorialelor de pe internet, am descoperit a doua mea dragoste, motocicleta! Am sase luni acum de cand pilotez motocicleta, sase luni presarate cu aventuri, momente grele si pline de adrenalina, dar si momente in care pur si simplu am uitat de tot raul din trecut si am simtit doar euforie.

Motocicletele m-au scos din acea stare si datorita clubului de rideri din care fac parte acum am mai multi prieteni decat mi-as fi putut imagina vreodata!

Comments (1)

Asfalt uscat si plimbari fara evenimente neplacute!

Write a comment