Pass into http://www.RtgSlots.org your online source of RTG slot machines.

Cum poti sa zici ceva fara sa zici nimic

0

Daca intelegi macar cele mai elementare principii de viata poti intelege faptul ca oamenii pot sa faca orice vor ei atata timp cat nu le convine nimic. Frontul pe care lupti alaturi de cunoscuti impotriva vietii este singurul care conteaza destul de mult incat ar trebui sa-ti pese catusi de putin despre acest fapt. Mai degraba incearca sa nu-ti mai voalezi atat de tare starile si sa incerci sa-ti dai seama ca totul are un scop fara sa aiba neaparat un rost.

Dont speak

Modul in care simtim, modul in care gandim, sunt doar factorii propriei noastre existente care se inmulesc atat de mult incat la un moment dat nu vor mai incapea in sine. Principala ta grija ar trebui sa nu mai fie “eu” ci sa fie “altii”, conform religiei cutare. Depinde insa foarte mult ce tip de persoana esti. Nu e deloc greu sa fii persistent mai ales atunci cand toate par sa aiba un singur fagas normal de desfasurare.

Imaginile care ti se transpun in privire sunt si imaginile care-ti controleaza de fapt fiecare miscare, fiecare pas. Pana vei pleca, nimeni nu stie cand te vei intoarce, dar apoi lucrurile vor deveni brusc clare. Care este motivul pentru care incercam sa zicem lucruri non-stop? Nu stiu prea multa educatie fizica. Cert este ca noi vom fi intotdeauna principala noastra sursa de energie si este de preferat sa n-o consumam mai repede decat si-ar putea vreodata cineva imagina.

Asteptarile sunt asteptari si nu trebuiesc confundate cu intarzierile. In concluzie, desi pare un text mai degraba filosofic, scopul lui nu este altul decat sa nu faca nimic. Practic, este scris ca sa fie scris si asa o sa ramana pentru totdeauna. Asta ca sa dovedesc faptul ca pot mutila texte care sa ramana cu sechele si pot sa zic ceva intr-o pagina fara sa zic absolut nimic de fapt.

Write a comment