Scanner de amprenta pe iPhone 5S

0

Zvonurile legate de includerea un scanner de amprenta pe noul iPhone 5S ce va fi lansat cel mai probabil pe 10 Septembrie, nu sunt nimic nou. De fapt, cu toata lumea se astepta ca Apple sa implementeze scannerul de amprenta inca de cand au cumparat firma AuthenTec, anul trecut, care se ocupa cu asa ceva. Astazi, cu mai putin de o saptamana pana la zvonita anuntare a noului terminal Apple, au aparut cateva poze ce arata foarte clar un nou buton Home pt iPhone-ul 5S. Pozele sugereaza faptul ca Apple ar putea incorpora un senzor de amprenta de data aceasta.

Concept_iphone_5_with_fingerprint_scanner_1

Imaginile sunt disponibile datorita lui Sonny Dickson, aceeasi persoana care a adus dovezi pentru zvonuri pe parcursul intregii veri, incluzand iPhone 5C, si Ipad Mini. Avand in vedere ca atunci cand se trece la versiunea “S” a terminalului, nu prea intervin modificari mari ale designului exterior, o schimbare a butonului Home, e putin probabila, dar Apple ne-ar putea surprinde si de aceasta data.

De ce ar vrea Apple sa adauge un senzor de amprenta in noul iPhone 5S? Ei bine, daca ar plasa acest sensor efectiv sub butonul Home, atunci acesta ar adauga un nou strat de securitate. De asemenea, acest lucru le-ar putea permite sa renunte la clasicul “Swipe to unlock”. Butonul se presupune ca va fi facut din acelasi material rezistent la zgarieturi ca si lentilele de pe iPhone 5s. Apple a confirmat faptul ca va sustine un eveniment pe 10 Septembrie. Atunci cel mai probabil, noul iPhone 5s isi va face debutul, si vom afla cate dintre zvonuri raspandite s-au adeverit.

Write a comment