Sfaturi bune si utile, dar nu de la parinti de data asta

0

Unii nu si-au ascultat niciodata parintii, altii nu-i mai au pentru a-i sfatui, altii sunt prea mari pentru a primi sfaturi de la parintii care nu mai sunt la curent cu noutatile si ritmul alert in care se intampla viata. Si cand excludem din cercul celor ce ne sfatuiesc, parintii, ne raman prietenii care deseori nu pot fi impartiali asadar nu ne mai ramane decat sa cautam de cele mai multe ori online raspunsuri la intrebarile care ne macina sau starnesc curiozitatea.

Bloggerita

De cele mai multe ori gasim raspunsuri bune la apropiati, dar uneori nu auzim chiar ce voiam, ce aveam nevoie, asadar ne intoarcem atentia catre atotstiutorul internet cu blogurile sale care raspund in proportie de 99% la tot ce vrem sa stim pe o anumita tema, din punctul de vedere al unui om nu al unei definitii seci.

Si iata cum, daca stiti sa va orientati, ati castigat un adevarat sprijin in persoana blogurilor si a celor din spatele lor care scriu cu speranta de a fi de ajutor semenilor, de a avea poate si un castig financiar si de ce nu, de a-si asterne undeva ideile, experientele si gandurile.

Pe bloguri, indiferent de tema de interes, veti gasi raspunsuri la zi, recomandari si o multime de experiente personale povestite din care sa puteti trage o concluzie si chiar sa obtineti un raspuns potrivit si neclaritatilor sau curiozitatilor personale. Un astfel de blog este ioanap.ro, un blog pe care eu il citesc cu regularitate si un loc in care am aflat deseori rapsunsuri si sfaturi utile, mai bune decat ale parintilor care nu cunosteau un anumit domeniu sau situatie si mai bune decat ale prietenilor care implicandu-se, uneori interveneau prea mult.

Eu pe ioanap.ro am gasit mereu lectura de calitate, sfaturi utile, povestiri interesante cu care sa ma destind, mici secrete care fac viata mai usoara, sfaturi moderne in ceea ce priveste sanatatea, recomandari pentru a face miscare, recomandari de calatorie si multe altele care s-au dovedit a fi mereu utile, la fel ca si multe dintre sfaturile parintesti de acasa, diferenta fiind ca acelea in vremuri noi nu se mai aplica 100%, iar informatiile de pe internet daca ai grija sa le triezi si cantaresti putin, se aplica in totalitate si sunt de mare folos caci sunt in mare parte experiente ale oamenilor de varsta apropiata cu cititorul.

Nu ezitati niciodata sa dati ascultare unui blogger ce scrie din propriile experiente, ca acela sa fie unul de incredere, recomandat, de preferat care nu a facut din acest hobby un job. Atat Ioana P cat si altii ca ea va pot fi de mare folos daca stiti sa-i cautati si alegeti.

Write a comment