Solutii ingenioase pentru o locuinta primitoare

0

Nimic nu este mai important in cazul locuintelor mici decat ca spatiul sa fie utilizat intr-un mod eficient. Spre norocul nostru internetul este plin de tot felul de idei cu ajutorul carora iti vei putea amenaja locuinta intr-un mod cu adevarat special dar si foarte bine organizat. Adesea starea de oboseala de acasa poate fi cauzata si de un design interior prost ales care incarca vizual. Este deci nevoie de solutii eficiente prin care un spatiu mic sa poata fi utilizat la o capacitate mare dar fara a creea impresia de spatiu incarcat.

Paturi rabatabile

Sugestia noastra pentru ca locuinta ta sa para mult mai incapatoare si primitoare este sa apelezi la cei de la MobilierInteligent.ro. Cu ajutorul acestora iti vei putea impartii mult mai bine spatiul, iar spre exemplu in cazul unei garsoniere care dispunde doar de o singura camera pe langa baie sau bucatarie, cea mai buna solutie este folosirea unui corp de mobilier gandit astfel incat sa poata servii pe rand atat canapea cat si pat de dormit.

Pe MobilierInteligent.ro vei putea gasi o gama foarte variata de paturi rabatabile care se transforma atat in canapea cat si in birou, pat supra etajat sau pur si simplu un pat care se poate transforma intr-o biblioteca extrem de draguta. In ceea ce priveste lista de pret paturi rabatabile, aici vei gasi mobilier extrem de accesibil avand in vedere raportul pret/calitate, care fara doar si poate este unul inegalabil.

Toate acestea sunt relizate din materiale de cea mai buna calitate, cu mecanisme ce sunt facute sa reziste foarte mult timp la o utilizare constanta. Aceste paturi rabatabile sunt doar o parte din aceste tipuri de produse ingenioase. Cu ajutorul celor de la MobilierInteligent.ro puteti achizitiona mult mai multe astfel de solutii inteligente, acestea fiind impartite in urmatoarele categorii:

– Paturi rabatabile
– Dulapuri de haine
– Biblioteci
– Mese si scaune
– Saltele
– Mecanisme

Fiecare dintre acestea pot fi folosite cu succes pentru orice tip de spatiu. Scopul lor principal este intradevar acela de a optimiza spatiul din locuintele mici, insa sunt ideale chiar si pentru locuintele mari, generoase de ce nu, daca va doriti ca totul sa arate cat mai aerisit si bine organizat.

Avand o experienta de peste 25 de ani, compania producatoare care sta in spatele Mobilierinteligent.ro, produce in prezent astfel de solutii pentru economisirea si utilizarea inteligenta a spatiului din locuinte. Este vorba de compania Gaysan Furniture Co. care este singurul producator de mobilier dedicat economisirii spatiului, din Turcia, fiind si una dintre cele mai importante companii din lume pe aceasta nisa din zona noastra.

Alege sa iti mobilezi in cel mai inteligent mod locuinta cu ajutorul celor de la MobilierInteligent.ro si astfel iti vei creea tot confortul necesar de care ai nevoie zi de zi in propriul camin si cu siguranta viata ti se va schimba in bine din toate punctele de vedere.

Pentru orice nelamurire sau detalii suplimentare acestia va asteapta sa ii contactati iar daca sunteti curiosi sa vedeti cu ochii vostri acest mobilier inteligent tot ce trebuie sa faceti este sa dati o tura pana la sediul acestora din Bucuresti.

Write a comment