Tigara electronica

0

Fumatul reprezinta in zilele noastre una dintre principalele si cele mai raspandite cauze de deces la nivel mondial. Desi sunt luate masuri de genul limitarea locurilor in care este permis fumatul sau marirea preturilor tigarilor, se pare ca cei mai multi nu tin cont de aceste lucruri cand vine vorba despre placerea de a fuma, micul (marele) lor viciu. Desi multi oameni pun faptul ca au inceput sa fumeze foarte mult pe seama problemelor zilnice, stresului, o parte semnificativa a acestora incearca din rasputeri sa reduca sau sa elimine consumul tigarilor, constienti fiind de nocivitatea lor.

Tigara

Ati auzit cel mai probabil de un mod inovativ, bazat pe tehnologii de ultima ora, de a reduce si intr-un final a elimina fumatul, si anume, tigara electronica. Prin intermediul tigarilor electronice aveti acum posibilitatea sa fumati sanatos, eliminand riscurile majore ale fumatului: problemele grave de sanatate, cum este cancerul pulmonar, durerile de cap, epuizarea, tenul imbatranit. Procesul fumatului in cazul tigarilor electronice este similar celui cu tigari obisnuite, diferenta fiind aceea ca in loc de fumul daunator care rezulta in urma arderii in cazul unei tigari obisnuite, este inlocuit cu aburi incarcati cu nicotina in cazul unei tigari electronice.

Folosirea tigarilor electronice este recomandata si pentru persoanele din jurul fumatorilor, care sunt astfel scutiti de fumatul pasiv, foarte nociv la randul lui. Companie internationala, specializata in domeniul cercetarii si productiei de tigari electronice, Shenzhen Sailebao Technology va propune o varietate de produse, de la modele DSE 901 si varianta imbunatatita de tigara electronica DSE 902 cu tehnologie proprie. Consultati oferta site-ului original si alegeti tigarile electronice potrivite pentru dumneavoastra.

Write a comment