De ce trebuie sa va uitati la Sons of Anarchy

0

Va mai amintiti serialul senzatie al anilor 1990, Clanul Soprano? Acel serial cu si despre mafioti sicilieni care se straduiesc sa isi traiasca vietile imbinand familia cu afacerile murdare? Personaje care incearca sa se dezica de viata de infractori, dar care sunt atrasi in ea de fiecare data cand cred ca au scapat?

Sons of anarchy

Acea drama senzationala poate fi regasita si in Sons of Anarcy! Un serial format din 7 sezoane, a cate 13 episoade fiecare, despre un club de motociclisti din Statele Unite care incearca sa intre in legalitate, dar mrejele trecutului murdar al membrilor clubului nu le permite sa isi atinga visul. Daca sunteti pasionati de motociclete si de povestile legate de cluburile de motociclisti, atunci trebuie neaparat sa urmariti SoA.

Actiunea este prezenta din plin in fiecare episod, drama la fel si momentele de suspans, dar acesta este presarat si de momente comice, usoare care va vor permite sa va atasati din ce in ce mai mult de personaje.

Atentie insasi, nu e bine sa va atasati prea mult, pentru ca fix ca si in cazul Game of Thrones, Sons of Anarchy are tendinta de a se lepada de personaje de la un sezon la altul. Un Clanul Soprano pe motociclete Harley, Sons of Anarchy este in topul criticilor ca fiind unul dintre cele mai bune seriale ale ultimilor ani.

Write a comment