Ultimul turneu Black Sabbath

0

Ca orice formatie care a facut istorie, dupa aproape 45 de ani de glorie, cei de la Black Sabbath considera ca este momentul sa se retraga de pe piata muzicala. Recent, Ozzy Osbourne, a declarat in exclusivitate pentru revista Rolling Stone ca Black Sabbath va inregistra un ultim album de studio si va sustine deasemenea si un ultim turneu mondial, de adio, in 2015. Albumul va fi lansat la inceputul anului viitor, urmand ca startul turneului sa fie dat la cateva luni dupa acest eveniment.

Ozzy Osbourne

Turneul din 2015 se anunta a fi ultimul al trupei si vine ca urmare a faptului ca albumul “13” din 2013 precum si turneul sau de promovare au fost un real succes, debutand pe primul loc in topul Bilboard din Statele Unite si nu numai. Toti membrii trupei se pare ca au lasat la o parte vechile conflicte, s-au inteles bine in ultimul turneu si s-au despartit la finalul acestuia in termeni buni, amicali, dupa o multime de experiente extraordinare.

Ozzy Osbourne spera ca lucrurile sa decurga cel putin la fel de bine si pentru ultimul album si turneu al trupei Black Sabbath, pentru care declara ca, desi nu stie inca daca va fi inregistrat in Marea Britanie sau in Los Angeles, el este dispus sa zboare si pe Luna daca ar fi nevoie. Pentru cei ce le cunosc muzica si ii indragesc nu mai ramane decat sa astepte cu sufletul la gura ultimul material discografic al veteranilor Black Sabbath si sa spera ca, poate si tara lor va fi gazda unui concert din turneul ce urmeaza.

Write a comment