Un dentist model

0

La clinica de stomatologie Megasmile.ro, doctorul Aminov este o legenda vie prin tot ceea ce face (este supranumit vrajitorul zambetelor perfecte) si prin modul fermecator in care iti alunga teama. Am ajuns la cabinet stomatologie Aminov cam tarziu. De frica, lasasem dantura sa mi se deterioreze nepermis de mult, iar cei apropiati sufereau pentru mine gandindu-se ca voi fi condamnata la proteza. In afara celor trei dinti din fata, dintre care unul era cariat mai mult de jumatate, maseaua de minte din partea stanga si una in dreapta, numai aveam nimic pe arcada superioara. M-am dus deznadajduita, fiindca dintele din fata se vedea oribil.

Zambet perfect

Cand mi s-a comunicat ca sunt programata la doctorul Aminov, mi-a fost teribil de frica, mai ales ca lumea vorbea cu respect maxim despre activitatea sa. „Iar ma va certa, cum a facut dentistul acela care m-a facut sa stau atat timp de mi s-au agravat problemele, m-am gandit!” Nu puteam sa uit scena aceea in care stomatologul acela la care am mers prima data m-a ironizat tot timpul cat mi-a lucrat. In afara faptului ca la detartraj am crezut ca imi adun dintii de pe jos, avea o placere de nedescris sa isi umileasca pacientii.

Am asteptat plina de emotie sa fiu chemata. Tremuram usor, mi-a crescut tensiunea precis si m-am inrosit in obraji. Ma credeam incapabila sa deschid gura, sa mi se vada dezastrul, in fata „vrajitorului zambetelor perfecte”. Acum, rememorez cu placere totul. A iesit sa ma intampine chiar doctorul despre care auzisem vorbindu-se la superlativ. Mi-a intins mana si s-a recomandat. Deja simteam energia pozitiva cu care ma inconjura, fiindca la consultatie am deschis gura fata teama.

Era genul de stomatolog serios care nu vorbeste cu alt pacient despre ce a vazut in gura celui dinaintea sa, care comunica etic si pe inteles cu toti pacientii pe care ii are, fiindca trebuie sa va spun ca este foarte iubit si dorit de copii. Consultul a decurs atent si delicat. Nu m-a bruscat nicio secunda si m-a facut sa inteleg ca isi iubeste meseria si ca este extrem de multumit ca poate restaura dantura pacientilor.

Nu s-a arata pret de o clipa ingrijorat de situatia mea fiindca a spus ca stomatologia actuala a evoluat atat de mult, incat are o solutie pentru fiecare pacient in parte. Planul de tratament a fost facut cu responsabilitate, stomatologul imi cerea parerea de fiecare data, dupa ce imi explica onest avantajele si dezavantajele unei anumite interventii sau lucrari. Mi-a parut rau ca s-a incheiat prima intalnire a noastra si ca a trebuit sa plec. Mai tarziu, cand imi trata caria si mi-a montat pivotul in dintele din fata am inteles ca exista dentisti care isi indeplinesc menirea cu infinita bucurie.

Cu fiecare zi care trecea ma duceam cu tragere de inima la cabinet, iar problemele dispareau. Se lucra intens la zambetul meu perfect: mai intai au fost tratate cariile, apoi detartrajul, au urmat extractiile si implanturile. Acum lucrarea mea fixa sta foarte elegant pe radacinile din titan, zambesc cu generozitate si il recomand din toata inima pe acest doctor priceput si inimos!

Write a comment