Aer conditionat pentru o viata confortabila acasa

0

S-au dus vremurile in care aerul conditionat era un fel de piza rea care imbolnavea prin curent oamenii din jur si a devenit in decursul anilor un must have in orice birou si locuinta, cu atat mai mult cu cat si clima din tara s-a modificat, verile in special devenind insuportabil de calde, incat nu se mai poate locui in iunie, iulie si august in niciun apartament lipsit de aer conditionat.

AC wide

Si pentru ca este deja un accesoriu de nelipsit, fabricantii s-au luat la intrecere, ca in orice bransa ce are cautare, pentru a oferi aparate cat mai performante, economice si usor de utilizat / intretinut, de aici fiind numai un pas catre aparate de aer conditionat din ce in ce mai destepte, ultimul trend fiind cele ce utilizeaza freon sintetic ce nu polueaza si care, se pot porni remote, cu ajutorul smartphonului, inainte sa ajungeti acasa.

Daca doriti un confort sporit acasa, in momentul in care alegeti aparatul de aer conditionat va trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte esentiale ce nu numai ca va vor imbunatati nivelul de confort dar va vor ajuta si sa economisiti la facturile de energie electrica.

Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand alegeti un astfel de aparat este ca acesta sa fie din clasa de consum A++ astfel incat sa fie “educat” sa isi gestoneze functiile astfel incat sa consume foarte putin.

Al doilea element pe lista mea cel putin este ca aparatul de aer conditionat sa fie dotat cu Wi-Fi, astfel incat sa il puteti porni de la distanta. Astfel in casa sau la birou se va face temperatura ideala inainte ca dumneavoastra sa ajungeti acolo, ceea ce inseamna ca veti fi scutiti 100% de a sta in canicula sau frig dupa caz, asteptand ca aerul conditionat sa regleze temperatura camerei. In plus pornind din timp aparatul nu va trebui sa mearga fortat sis a consume mult, el avand suficient timp la dispozitie pentru a regla temperatura intr-un mod economic

Dupa aceste doua aspecte pentru majoriatea persoanelor care se folosesc de aparate de aer conditionat conteaza ca acestea sa aiba o capacitate cat mai mare BTU, compresor de tip inverter, functii de auto curatare, dezumidificare, filtre anti alergeni si nu in ultimul rand functie I-Feel adica un senzor de temperatura localizat in interiorul telecomenzii.

Avand un aparat de aer conditionat dotat cu aceste functii, nu veti mai avea grija temperaturii interioare si, vestea buna este ca nici nu va trebui sa platiti prea mult pentru astfel de standarde, firma Simax, de exemplu avand o multime de oferte in acest sens la preturi mai mult decat decente, pe care va invitam sa le descoperiti daca sunteti in cautarea unui aer conditionat performant, economic si calitativ!

Write a comment