Ce este femeia?

0

Sper ca am reusit cumva sa definesc aceasta fiinta numita „femeie”, iar daca nu, voi continua cercetarile. O intrebare care are efecte tabu in randul barbatilor, sau poate provoca obstructii ale mintii cand se gandesc la ce trebuie, poate sau este femeia. Femeia este simbolul frumusetii si a puritatii, ce ajuta inima unui barbat sa fie perfecta si impreuna cu barbatul sa calauzeasca tainele iubirii spre infinit.

Vintage girl

Femeia este cea care da nastere la vise, iluzii, gelozii, drame gasite in cele mai mici lucruri, este cea care adora sa fie ascultata, sa fie iubita, sa ii poarte cineva de grija. Femeia este ca o albinuta ce inteapa, iar in acel loc apare o pata rosie si inflamata care da nastere la dragoste si se intinde apoi prin tot corpul barbatului.

Intotdeauna o femeie va da nastere sentimentelor aflate la extremitati. Poate fi iubitoare si melancolica si imediat se transforma in rea si tragica, poate fi geloasa sau total dezinteresata de barbat, poate fi egoista sau o altruista, trasaturile feminitatii si le poate exprima natural sau le poate duce la exagerari neintelese.

Femeia este modelul intotdeauna viu si unicat in univers, ce poate inspira extaz, agonie, tristete, fericire, implinire, oranduire, simbol, rusine, adevar sau placere. Oare femeia asa este sau asa trebuie sa fie? Depinde de secol.

Write a comment