Cum vrei sa castigi licitatii publice fara certificare iso

0

In prezent certificarea iso este conditia sine qua non de inscriere la licitatie si nu este deloc absurda. Zielele trecute calatoream pe un drum national, iar una dintre firmele care asigura reabilitarea drumului carpea o groapa cu asfalt pe care il topeau la flacara deschisa a unui furtun racordat la o butelie. Toti soferii care treceau isi faceau cruce si claxonau. Pe langa improvizatia ucigasa treceau sute de masini, pe motorina, pe benzina sau pe gaz. Oricand o deflagratie s-ar fi soldat cu zeci de victime, dar ei actionau fara grija.

ISO

O astfel de firma, care trebuie sa va spun ca turna asfalt si pe timp de ploaie si ninsoare, ar trebui oprita sa se mai inscrie la licitatii si cu siguranta ca nu poseda certificari iso, de aceea masura care se va aplica de anul acesta ne bucura. Orice firma care se bate pentru castigarea unei lucrari de anvergura pe drumuri cu circulatie intensa trebuie sa dovedeasca faptul ca este suficient de responsabila sa se ocupe de turnarea asfaltului, de marcaje si de parapete.

Totul trebuie facut cu profesionalism, accidentele si ranirile la locul de munca anulate complet. Cum sa fie eradicate ranirile, cand gazul de la butelie este manipulat iresponsabil pe carosabil? O firma care are un manager intelept incepe inscrierea la o astfel de licitatie importanta cu solicitarea de oferta certificare iso pe site-ul oficial al celui mai prompt si sever furnizor din tara, Certificareiso.ro. De ce este nevoie de maxima exigenta in emiterea acestor certificate?

Fiindca ele masoara standarde internationale ale calitatii si securitatii si nu se poate cobori stacheta in Romania, din moment ce se doreste parteneriate cu agenti economici puternici din afara. Exista etape obligatorii de dobandire a acestor „certificate de incredere si buna purtare” si acestea sunt respectate 100% de catre emitentul lor. Intelegand nevoia firmelor, a afacerilor de familie si a multinationalelor de aceste acte, furnizorul a simplificat obtinerea lor, fara insa sa coboare standardele. Iata cat de simplu este accesul la certificarile iso dorite:

– se solicita o oferta de pret si consultanta gratuita pe site-ul oficial. Consultanta este necesara pentru prezentarea tuturor certificarilor si alegerea celor mai eficiente dintre ele si pentru stabilirea pretului. Clientul trebuie sa stie din start ca procedurile de eleiberare a certificarilor nu dureaza mult.

– se intocmeste documentatia necesara si dosarul este pus la dispozitia reprezentantilor firmei care ofera certificarile. Orice document trebuie sa aiba sustinere practica fiindca documentele emise de Certificareiso.ro reflecta in totalitate realitatea. Inainte de a se elibera o certificare care garanteaza grija pentru om si grija pentru mediu a unei firme, se verifica respectarea acestor puncte importante la fata locului.

La fel se procedeaza cu economia de resurse sau cu protectia datelor personale si climatul placut la locul de munca. Lupti pentru viitorul firmei pe care o conduci si a afacerii de familie? Doresti sa castigi licitatii in care sunt alocate generoase fonduri europene? Mai intai programeaza-te pentru obtinerea certificarilor si dupa aceea ocupa-te de celelalte demersuri! In viitorul apropiat chiar si pentru inscrierea la o banala licitatie cu fonduri mici ti se cere aceste certificari.

Write a comment