Hoteluri in Mamaia

0

Litoralul Marii Negre reprezinta o atractie deosebita pentru tara noastra, iar numarul turistilor care aleg sa-si petreaca vacanta sau concediul pe plajele de la Marea Neagra, sunt din ce in ce mai multi. Situata la limita dinspre nord a orasului Constanta, statiunea Mamaia este probabil cea mai cunoscuta statatiune a litoralului romanesc, si una dintre statiunile favorite ale turistilor romani si straini. Impresionanta in anii comunismului, statiunea Mamaia a intrat intr-un con de umbra pe durata anilor ’90, dar in ultimul timp, a avut loc o puternica modernizate a statiunii, fapt care a readus-o in fruntea listei preferintelor turistilor din tara dar nu numai, recastigandu-si titulatura de „Perla litoralului romanesc”.

Camera hotel in Mamaia

Statiune cu traditie, Mamaia a beneficiat de imbunatatiri frecvente, de construirea unor hoteluri impresionante, de lux, dar si de popularea sa cu magazine, nenumarate pub-uri, restaurante, terase, baruri si nu in ultimul rand, cluburi moderne, care sunt mereu foarte aglomerate cu cei care vaneaza distractiile litoralului romanesc. Satul de vacanta reprezinta un alt punct turistic al statiunii Mamaia, oferind posibilitati de distractie cu precadere pentru copii, iar telegondola ne ofera o priveliste de ansamblu minunata a statiunii, de la o inaltime de pana la 50 de metri, pe un traseu de 2 kilometri.

Dupa cum spuneam mai sus, statiunea Mamaia este impanzita de hoteluri, iar aici va prezentam cateva dintre aceste hoteluri din Mamaia pe care le puteti vedea pe www.blacksea-hotels.ro, cele mai numeroase fiind hoteluri de 3 stele si hoteluri de 4 stele, care ofera conditii de cazare foarte bune, fiind mereu pline cu turisti in sezonul cald. Aproape fiecare hotel de 3 si de 4 stele din Mamaia sunt dotate corespunzator, cu piscine, sali de fitness sau terenuri de tenis, restaurante, astfel ca si cei mai pretentiosi clienti vor fi multumiti. Hotelurile din Mamaia sunt solicitate de turisti pentru a fi ocupate si in perioada sarbatorilor de iarna, in special de catre turistii care prefera sa petreaca aceasta perioada la mare, si nu la munte.

Write a comment