Inregistrati de la distanta discutiile suspectului incognito

0

In faza urmaririi penale, strangerea de probe este absolut cruciala. Aceasta sta la baza rechizitoriului si poate demonstra sau nu vinovatia suspectului. Dar pentru a culege intr-un mod eficient probe, pana acum a fost necesar un efort supraomenesc, si punerea in pericol a integritatii fizice a insasi anchetatorilor. Acum, datorita avansului tehnologic, astfel de riscuri nu isi mai au rost. Acum anchetatorii pot folosi microfoane ascunse cu inregistrare pe card, care sa le permita sa culeaga de la distanta, intr-un mod incognito informatiile de care au nevoie. Cu ajutorul acestor microfoane spion cu inregistrare pe card, probele pot fi culese mult mai facil. Este necesara strict amplasarea unui astfel de dispozitiv intr-o camera frecventata de catre suspect, sau in masina acestuia, iar microfonul va inregistra in mod automat toate conversatiile.

Talking

Avand in vedere memoria redusa pe care fisierele audio o ocupa, un card microSD de 32 de gb este indeajuns pentru a culege toate informatiile necesare ducerii la bun sfarsit a urmaririi penale. Aceste inregistrari se realizeaza bineinteles doar cu aprobarea expres prevazuta intr-un mandat de supraveghere dat in prealabil. Astfel de dispozitive spion sunt folosite de asemenea si de catre reporterii de investigatii sau de catre detectivii particulari. Acestia prefera sa utilizeze instrumente de acest gen pentru a obtine declaratii sau informatii care altfel ar fi ramas ascunse. Datorita dimensiunilor reduse ale acestor dispozitive spion, acestea sunt aproape imposibil de depistat, fapt care mentine in siguranta atat reporterii cat si anchetatorii sau detectivii particulari.

Claritatea pe care o au sunetele inregistrate permite folosirea acestora ca si probe in instanta, sau pentru a fi publicate in mass-media, iar dimensiunea de stocare a cardului care este compatibil cu aceste microfoane spion este mai mult decat suficienta pentru a putea inregistra toate informatiile necesare condamnarii. Microfoanele cu inregistrare pe card au devenit indispesabile pentru orice persoana care doreste sa culeaga probe sau pentru orice reporter care doreste sa efectueze un reportaj care sa descopere adevarul. Sute de reportaje si investigatii au fost realizate strict prin intermediul dispozitivelor de inregistrare audio, misiuni indeplinite doar cu ajutorul tehnologiei.

Write a comment