Jocuri cu masini

0

Daca v-ati saturat sa stati in fata televizorului urmarind cu invidie cursele de ATV-uri pe care canalele de sport le difuzeaza toata ziua, si vreti sa incercati pe pielea dumneavoastra experienta aceasta, avem o sugestie care speram sa va placa: incercati unul dintre numeroasele jocuri cu ATV in flash pe care le gasiti online! Nu doar ca veti avea posibilitatea sa va alegeti propria masinuta, dar va trebui sa sariti peste obstacole si sa supravietuiti pe un teren montan periculos si plin de aventuri. Nu subestimati jocurile de acest gen: nu toate se adreseaza copiilor, iar unele pot fi de-a dreptul uimitoare.

Gran-Turismo

Genul acesta de jocuri masini va pune in fata peisaje pitoresti si bariere naturale incredibile, tocmai pentru a va spori interesul si placerea de a va juca. Jocul Stunt Mountain te oblige sa termini o tura de pista in doar 90 de secunde, plasandu-ti pe parcurs obstacole bine construite. Balance este un alt joc interesant cu ATV-uri uriase in care trebui sa izbutesti cumva sa tii masinile pe teren pana la sfarsitul nivelului, in ciuda curbelor, a vitezei si a pantelor ametitoare. Un alt exemplu este Mountain ATV, joculet in care te intreci cu alte ATV-uri si pe parcurs colectezi aur si pietre pretioase, in timp ce eviti cascade si faci tot felul de manevre de-a dreptul nebunesti. Daca esti genul de jucator care vrea sa exploreze jungle, Jungle ATV iti ofera un numar mare de niveluri in care sa te bucuri de obstacole, vegetatie luxurianta, pesteri si ruine ale civilizatiei mayase.

ATV Canyon este un joc extrem de creativ ale carui peisaje ne vor da pe spate. Iar daca vrei sa iti incerci norocul si pe zapada, incearca Winter ATV. Acest joc pune la un loc pasiunea pentru viteza si riscurile de a conduce pe o suprafata extrem de alunecoasa cum este zapada. Este mult mai usor sa pierzi controlul, iar sa te mentii pe pista este o provocare continua. Indrazneste sa conduci unul dintre aceste jocuri cu ATV si iti garantam ca odata intrat in lumea jocurilor flash, nu te vei mai putea dezlipi de ecranul calculatorului. Inainte insa de a incepe sa joci jocuri cu ATV ar trebui sa stii cu exactitate ce este un ATV, si cum se foloseste. Ei bine acesta este un vehicol cu trei sau patru roti, motorizat, care se poate deplasa pe orice tip de suprafata.

Initial era folosit la munci agricole in fermele din SUA, dar in ziua de astazi este un vehicou folosit mai mult pentru distractie: se organizeaza curse, campinguri, se fac trasee montane speciale, etc. Il puteti vedea si la noi, in zonele de munte, mai ales, unde puteti inchiria cu usurinta unul pentru o plimbare. Insa intr-o plimbare reala va trebui sa fiti foarte precaut si senzatiile nu vor fi chiar atat de intense ca si cand v-ati repezi inainte cu viteza maxima pe un deal in jos. Acest lucru insa, il puteti face in jocuri masini special concepute pentru a te face sa simti genul acesta de senzatii. Bineinteles nu toate se gasesc pe un singur site, ci acestea sunt raspandite pe internet si cei care iubesc cursele de masini au incercat cel putin o data si un astfel de joc.

Write a comment