Lupul de pe Wall Street ar putea avea de dat 25 de milioane $ in urma unui proces

0

Dupa ce am vizionat acest film in urma unui review pozitiv pe Recommand, am aflat ca lucrurile nu stau atat de bine cu acest film pe cat se credea. Datoria aceasta, reprezinta, cum probabil era de asteptat, o datorie de judecata pe care regizorul si casa de productie a flmului le vor avea de platit cat de curand. Fostul partener de afaceri al agentului de bursa a carui poveste o relateaza filmul (Jordan Belfort interpretat de Leonardo DiCaprio), a fost nemultumit de felul in care personajul sau este redat in Lupul de pe Wall Street. Drept urmare, acesta nu a stat pe ganduri si a dat in judecata studiourile Paramount si pe regizorul Martin Scorsese.

Wolf on Wall Street

Andrew Greene pe numele sau real, este fostul director executiv al firmei Statton Oakmont si in film este descries precum un desfrantat, convins consumator de droguri, infractor si amator al femeilor usoare. In urma acestei descrieri pe care a primit-o in celebrul film, acesta cere 25 de milioane de dolari pentru defaimare.

Printre altele, desi recunoaste ca purta peruca datorita calvitiei, nu considera ca acest lucru trebuia inclus in film, precum nu trebuiau incluse mai multe aspect legate de viata sa privata si cu atat mai putin cele pe care le sustine in totalitate false. Andrew Greene afirma ca acest film i-a afectat foarte mult viata si cariera datorita faptului ca este prezentat ca o persoana imorala si lipsita de etica si in plus, nici macar nu i s-a cerut inainte permisiunea de a i se folosi identitatea. Pe langa despagubirile pe care bancherul Andrew Greene le solicita, el doreste deasemenea si retragerea filmului de pe piata, impreuna cu toate copiile existente.

Pana in momentul de fata procesul nu este terminat iar filmul Lupul de pe Wall Street dupa ce a primit cinci nominalizari la premiile Oscar ce au fost decernate la inceputul acestei luni pe 2 Martie 2014, din pacate nu a reusit sa castige nici un premiu Oscar. Alte pareri despre film pe Recommand.ro categoria recomandari filme.

Write a comment