Masina mea se schimba iarna

2

In fiecare an observ cateva lucruri destul de interesante la masina mea: se schimba in functie de anotimp si are mereu nevoie de ceva nou. In urma cu cateva zile, am fost sa-mi schimb anvelopele de vara cu anvelope de iarna la Best Tires si credeam ca n-o sa mai am alte probleme cu ea cateva luni. Spre surprinderea mea insa, la fix o zi dupa, m-am trezit ca nu mai am nicio sansa s-o pornesc pentru a pleca la serviciu.

Tyres difference

Dupa ce mi-am petrecut minute bune langa ea, rugand si implorand toti zeii s-o urneasca din locul in care a ramas imobilizata, m-am hotarat sa-i acord o pauza si sa-mi continui urmatoarele zile din viata fara masina. Bineinteles, a fost ingrozitor. Nu sunt un foarte bun pieton, iar asta imi sta scris pana si in ADN. In cele cateva zile in care n-am reusit sa-mi pornesc masina, viata mea a luat o cu totul alta turnura. Zilele treceau tot mai greu, oamenii pareau mai neprietenosi, iar traficul parea mai liber si mai aerisit.

N-am rezistat foarte mult, desigur, si am sunat pe cineva sa vina s-o consulte si sa-mi spuna ce are. Pentru ca n-am gasit persoana potrivita care sa-mi consulte masina, am hotarat sa fac chiar eu acest lucru. La urma urmei, eu o cunosc cel mai bine. Dupa lungi analize exhaustive am ajuns si la o concluzie care mi s-a parut incontestabila: masina mea are nevoie de o baterie noua.

Zis si facut. Am dat cateva telefoane pana am gasit locul perfect de unde sa-mi comand o baterie noua, iar in cateva zile mi-a fost livrata una direct la serviciu. Trebuie sa recunosc ca m-am chinuit putin cu transportul acesteia in locul in care se afla masina mea, dar nimic nu mai conta atata timp cat stiam ca astfel o sa-mi recuperez mijlocul de transport favorit. Soarta insa avea alte planuri pentru mine…

Ce credeti ca s-a intamplat cand am ajuns la fata locului si am incercat noua baterie? Nu a mers. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred. Ce era de facut? Am reusit pana la urma s-o duc intr-un service auto unde mi s-a spus ca de fapt aveam o cu totul alta problema, mult mai neinsemnata si mai putin costisitoare. In sfarsit, bateria noua este in stare impecabila si aproape sigilata. Marturisesc de asemenea ca am scris acest articol in speranta ca cineva ar dori sa o cumpere la un pret bun. Garantez seriozitate 🙂

Comments (2)

Mersi, mersi 🙂

Ma regasesc si eu putin cu masina mea in articolul tau 🙂 super tare oricum!

Write a comment