Eu sunt in Romania, cum pot face tot ce trebuie facut pentru cel drag decedat in Italia?

0

Eu sunt aici in Romania. Lui nu i-a fost deloc usor sa plece prin straini, dar s-a gandit ca asa putem sa avem casa noastra si o masina buna cu care sa mergem in concedii fericiti prin tara. M-a protejat, cum a facut din momentul in care a inceput iubirea noastra. Eu am ramas sa am grjia de parintii nostri, iar el a dorit ca eu sa nu ma topesc de dorul lor si de dorul tarii mele. El a murit acolo, iar eu trebuie sa fiu puternica si sa iau deciziile corecte. Da, stiu exact cum voi face ca trupul sau neinsufletit sa fie pregatit pentru intoarcerea in tara.

Drum Romania

Nu pot pleca! Dragii nostri parinti ar fi plini de ingrijorare ca mi se poate intampla si mie ceva grav, voi disparea si ii voi lasa singur si batrani. In plus, nu pot sa il vad lipsit de viata. Vreau ochii aceia vii care ma priveau cu tandrete. Doresc inapoi buzele lui umede, curate si pline care ma sarutau fierbinte si imi vorbeau atat de frumos! Era capabil sa imi stearga orice lacrima din ochi si orice indoiala din suflet.

Unde este el acum? In tara aceea straina si rece care l-a exilat asa de departe de mine! Dar ce fac eu? Pierd timpul. Imi plang de mila, in timp ce el asteapta cu nerabdare sa fie adus acasa. Numai cea mai buna firma de pompe funebre care asigura servicii funerare Italia ma poate ajuta.

Cum o gasesc pe cea mai buna?
1. O gasesc motoarele de cautare pentru mine, fiindca ele stabilesc topurile celor mai buni furnizori de produse sau de servicii.
2. Ma ajuta evaluarile clientilor. In asemenea imprejurari cuvintele de lauda si de recunostinta oglindesc 100% adevarul.
3. Intru pe site-ul oficial si in functie de calitatea acestuia, de structura informatiei si de materialele pe care le citesc ma asigur ca sunt cei mai buni.

Toate aceste criterii m-au condus catre Repatriere-Romania.ro. Ei vor fi partenerii mei in repatrierea celui drag, fiindca stiu sigur ca echipa din Italia este capabila sa:

– Puna la punct dosarul de repatriere. Este obligatoriu ca transportul funerar international sa fie insotit de certificat de deces multilingv, pasaport mortuar, adeverinta de imbalsamare, autorizatie transport pentru masina funerara.
– Sa se ocupe de trupul neinsufletit al celui drag. Este mult de munca, dar ei au experienta, echipamente si respect fata de defunct si de apartinatorii acestuia, incat toaletarea va fi ireprosabila, hainele elegante si de calitate, sicriele conform normelor in vigoare. Injectia de imbalsamare este garantata, in plus masina speciala este prevazuta cu frig, astfel ca la capela, cei veniti sa ii aduca un ultim omagiu vor aprecia serviciile funerare, fiindca nu va exista mirosul acela specific de mort.
– Asigure un transport decent, cu una dintre cele mai bune masini conduse de soferi profesionisti responsabili.

Eu, aici, sunt informata de catre cei de acolo cum decurg pregatirile si voi stii exact cand va porni spre tara transportul funerar al celei mai importante persoane din viata mea. Ce mai stiu? Ca voi avea sufletul usurat la gandul ca am facut pentru el tot ce trebuia facut si ca serviciile funerare au fost de calitate premium!

Write a comment