Vacanta de Iarna

0

Unde ne petrecem vacanta de iarna?
E o intrebare pe care incepem sa ne-o punem cu precadere la sfarsitul verii cand suntem deja invadati de oferte care de care mai tentante, care ne promit sejururi de vis cu bani putini, evident, strategiile de marketing sunt cele care se pare ca functioneaza perfect. Cu totii suntem fani ai sporturilor de iarna, sau macar ne place tuturor zapada si farmecul incontestabil al iernii. Pentru noi, impatimitii sporturilor de iarna si nu numai, posibilitatile de vacanta sunt numeroase.

Munte Bulgaria

Unde vrem sa mergem?
Evident la munte, cu partii interminabile de ski, pe care ne putem avanta in voie, iar adrenalina isi face de cap in corpul nostru. Personal, recomand skiul in Bulgaria, aceasta fiind ca o a doua tara pentru mine, avand in vedere ca in ultimii ani imi petrec majoritatea vacantelor de iarna pe partiile de ski din Bansko, Pamporovo sau Borovetz.  Cat despre Revelion, propunerile vecinilor nostri bulgari sunt peste cele din tara noastra din toate punctele de vedere, conditii de cazare, preturi, accesibilitate, astfel ca un revelion in Bulgaria reprezinta o alegere inspirata.

Daca nu esti un impatimit al sporturilor de iarna dar vrei sa inveti, la munte in Bulgaria, mai precis tot in cele trei statiuni: Bansko, Borovetz si Pamporovo chiar ai posibilitatea de a invata de la cei mai buni antrenori de ski, pe partii speciale, pentru incepatori.  Sa nu credeti insa, ca daca vorbim de vacanta la munte, singura distractie posibila este reprezentata de sporturile de iarna. Dimpotriva, celebrele statiuni ale Bulgariei sunt extrem de ofertante in ceea ce priveste viata de noapte, Bansko, Borovetz sau Pamporovo fiind impanzite de cluburi de noapte, restaurante si baruri, dar si mall-uri pentru cei impatimiti de shopping.

V-am convins?
Daca nu, aruncati o privire si pe ofertele de pe www.skirevelionbulgaria.ro unde aveti informatii complete despre statiuni, hoteluri, preturi si tot ce aveti nevoie sa stiti despre o vacanta frumoasa la munte.

Write a comment