Videochatul – Un job ca oricare altul

1

Un subiect si totodata un job mai degraba blamat decat dezbatut obiectiv in Romania, este videochatul. Existent deja de ani buni la noi in tara, acesta este catalogat drept jobul femeilor usoare, fara insa, a se prezenta nicaieri ceea ce presupune defapt acest job si totusi, ce avantaje are. Incep prin a sublinia ca un studio de videochat este departe de a fi un bordel. La un astfel de studio nu vin barbati pentru a cumpara femei sau placere. Defapt, in majoritea locurilor de acest gen nu este permis decat accesul angajatilor si a personalului.

Videochat

Menirea unui videochat este exclusiv de a oferi divertisment online amatorilor, fara ca respectiva sau respectivul din fata camerei de filmat sa se prostitueze, motiv pentru care chiar si legea incadreaza videochaturile ca fiind o forma legala de munca. Si pentru ca am vazut in foarte putine locuri prezentate in mod obiectiv avantajele unui studio videochat m-am gandit sa vi le prezint, exact asa cum sunt ele. In primul rand, un astfel de studio va ofera ceva ce foarte putine companii mai sunt dispuse sa ofere in ziua de azi, un contract de munca cu toti banii trecuti in acte. Va puteti da seama inca de aici ca angajarea este una cat se poate de serioasa si legala. Existand un contract de munca, beneficiati de o multime de avantaje si de protectia legala care impiedica angajatorul, intr-un caz eventual, sa profite de angajati din orice punct de vedere.

Printre alte avantaje reale ce merita sa fie subliniate se mai numara faptul ca lucrati intr-un mediu elegant, aveti colegi tineri, beneficiati ca in orice alt loc, de traininguri pentru a va putea apoi desfasura activitatea intr-un mod cat mai profesionist, aveti program flexibil, beneficiati de bonusuri si ajutor pentru a va acomoda si poate cel mai important, aveti sansa de a avea un salariu atractiv fara lucra pana la epuizare, mult dupa finalizarea orelor de program. Daca acceptati aceste studiouri de videochat din Bucuresti si nu numai, ca fiind companii ce ofera un job la fel ca oricare altul ce isi are potentialii sai angajati potriviti si nepotriviti ca orice industrie, s-ar putea sa nu-i mai judecati pe cei ce aleg acest job si sa-i priviti ca pe niste oameni cinstiti care muncesc pentru banii castigati, fara a se vinde. Mai multe detalii puteti gasi pe Laguna Studio.

Comments (1)

In afara de modul in care se desfasoara activitatea, videochatul nu etse cu nimic diferit fata de un job in alt domeniu, mai ales ca respecta toti termenii legali.

Write a comment