Walking-Dead varianta Vaslui

0

Bineinteles ca o astfel de stire putea fi originara doar din judetul Vaslui, Constantin Reliu este protagonistul acestei “intamplari” amuzante, el a fost declarat de o instanta judecatoreasca decedat, desi este destul de viu pentru un moldovean de 63 de ani. Aparent, el a fost “omorat” de catre sotia sa, furioasa ca el nu a mai dat niciun semn de aproximativ 20 de ani de cand a plecat in Turcia ca sa isi traiasca visul de a fi bucatar.

The walking dead

Dupa ce a fost prins de catre autoritatile turcesti ca i-au expirat documentele de sedere si ca facea o baclava de-a dreptul oribila, a ajuns in Romania unde, spre surpriza lui, a aflat ca era mort din 31 decembrie 2003. Simtindu-se destul de viu, el a decis sa contest hotararea judecatoreasca prin care a fost declarat decedat, dar justitia romana, eficienta ca intotdeauna I-a spus verde in fata ca e mort de-a binelea.

Constantin Reliu este acum un cetatean fara identitate, intr-o tara care l-a abandonat, intr-un judet care este definitia Zonei Crepusculare, casatorit cu o femeie care l-a declarat mort pentru ca omul nu a mai sunat-o de 19 ani. Scenaristii sa stea la rand, la fel si scriitorii care lucreaza din cafenele redactand 8 ore cinci pagini din noul lor roman despre ei si bicicleta lor, decizia inca nu e definitiva, Constantin Reliu putand sa invie ca un Phoenix al Vasluiului daca va reusi undeva sa gaseasca o instanta mai rasarita.

Poate data viitoare isi va angaja un avocat care sa ii ia pulsul in instanta si care sa demonstreze ca nu e mort. Succes domnule Reliu, fie ca justitia sa va invie!

Write a comment